SkillsFinland valitsi AMEO-verkoston Vuoden Skills-toimijaksi. Skills-toimijaksi valitaan merkittävästi kilpailutoimintaa kehittänyt tai edistänyt taho. Palkinto jaettiin nyt toista kertaa ja tänä vuonna painopisteenä oli kansainvälisyys kilpailutoiminnassa.

 – Palkinnon saaja edistää oppilaitosten välistä yhteistyötä ja varmistaa, että kaikki opiskelijat voivat osallistua kilpailutoimintaan, kuvasi SkillsFinland palkinnon perusteluissa.

AMEO-oppilaitokset olivat laajalla rintamalla mukana Abilympics-kilpailuissa ja kotiintuomisina tuli historiallinen viisi mitalia: yksi kulta ja neljä hopeaa hopeaa. Mukana oli 13 kilpailijaa. Lisäksi kilpailussa oli AMEO-oppilaitoksista mukana tuomareita useammassa lajissa.

Palkinnon vastaanottivat rehtorit Antti Autio, Ammattiopisto Live;  Petteri Ora, Kiipulan ammattiopisto; Seija Karvonen, Ammattiopisto Luovi ja Tiina Meriläinen, Ammattiopisto Spesia.