Skip to content

Erityisen hyviä työntekijöitä

Etsitkö erityisen hyvää työntekijää? Ammatillisten erityisoppilaitosten kautta valmistuu työelämään motivoituneita ammattiosaajia. Me uskomme siihen, että jokaiselle löytyy työelämästä oma paikkansa, kun oikea osaaminen ja tarve kohtaavat.

Katso tarkemmin, miten palvelemme työelämän tarpeita ja ota rohkeasti yhteyttä: 

Tutustu tarinoidemme kautta aitoihin työllistymistarinoihin, jotka kuvaavat monenlaisia reittejä työelämään ja kohti omia unelmia. 

Telma-koulutuksesta valmistunut Elvis työskentelee kahvila Baguettessa. Työhön ja itsenäiseen elämään valmistava koulutus auttoi Elvistä löytämään omat vahvuutensa. Elvis on ammattitaitoinen ja tarkka työntekijä, jonka asenne ja ilo tuovat iloa niin kahvilan asiakkaille kuin työntekijöillekin.

Kahta samanlaista työpäivää ei ole, toteaa Tytti työstään Rax Ideaparkin ravintolapäällikkönä. Kokiksi kymmenen vuotta sitten valmistuneelle Tytille työnteko merkitsee sitä, että pystyy jatkuvasti kehittämään itseään omassa työssään.


Erityisen hyvien työntekijöiden tarinat on tuotettu AMEO-verkoston yhteisessä Opetushallituksen rahoittamassa VET- Vetävää, Erityistä ja Tunnettua erityisopetusta -hankkeessa.

Opetushallituksen logo

Aitoon koulutuskeskus
Liveopisto
Ammattiopisto Luovi
Ammattiopisto Spesia
Kiipula ammattiopisto
Optima