Esteetön oppimisympäristö

Esteetön amis -nettisivusto. Sivusto on tarkoitettu ammatillisten oppilaitosten opiskelijoille ja opettajille keskustelun herättäjäksi esteettömyyden eri näkökulmista ja tueksi esteettömien oppimisympäristöjen kehittämiseen. Tuotettu hankkeessa Kaikille yhteiseen ammatilliseen oppilaitokseen – esteettömän ja saavutettavan oppimisympäristön kehittäminen.
Linkki sivustolle

 

Esteetön amis -työkirja. Työkirja keskustelun herättäjäksi esteettömyyden eri näkökulmista ja tueksi esteettömien oppimisympäristöjen kehittämiseen. Tuotettu hankkeessa Kaikille yhteiseen ammatilliseen oppilaitokseen – esteettömän ja saavutettavan oppimisympäristön kehittäminen.
Linkki pdf-julkaisuun

 

Esteetön amis -blogissa tarkastellaan  ammatillisten oppilaitosten esteettömyyttä. Erityisesti kiinnitetään huomioita asenteellisen, sosiaalisen ja psyykkisen esteettömyyden toteutumiseen. Blogin kautta voi tutustua myös eri oppilaitosten esteettömyyttä edistäviin hyviin käytäntöihin.
Linkki blogiin

 

Kaikille yhteiseen ammatilliseen oppilaitokseen – Puheenvuoroja esteettömyydestä ja saavutettavuudesta. Pdf-julkaisu on tuotettu hankkeessa Kaikille yhteiseen ammatilliseen oppilaitokseen – esteettömän ja saavutettavan oppimisympäristön kehittäminen. 2008.
Linkki pdf-julkaisuun